New look

Tadaa!!! Blog aku sudah berwajah baru..



Erm, tak tau nak cakap lawa ke tak.. Setelah mata aku naik berpinar melihat template yg cantik2, akhirnya aku pilih yg ini jugak.. Kalau korang tgk, design dia tak berapa nak lari dari yg lama kan? Dah aku tertarik dengan yg ini, nak buat mcm mana.. Ingat senang ke nak buat decision...

Ada la jugak mcm nak buat decision untuk pasangan hidup.. (Ada ke?) haha..



Ada jugak rasa mcm nak pilih antara Johnny Depp or Orlando Bloom.. Absolutely Johnny Depp!!! haha! Jgn nangis ye Orlando..

Ini adalah kali pertama aku tukar layout.. Jenuh sebenanrnye.. Kejap tak center la, kejap lari sana, kejap lari sini, tiba2 hilang la.. Aduh.. Lepas ni ntah berapa tahun lg baru aku tukar..

Aku pilih template ni pun sbb warnanya tak menyakitkan mata, agak simple, kreatif, ade kopi (boleh minum kalau nak, jgn segan2), lembut, feminin & cute.. Ok, lepas ni, korang boleh rajinkan diri lagi melawat blog ni ye.. Daa~ (^_^)
Category: 8 comments

8 comments:

Ir A.Aziz said...

aku nak tukar gak ar nanti. skrg kemalasan. ;p

azian azman said...

aah..chantek!suke2...

Najla Shuhud said...

Aziz: Nak tukar mmg malas sebenarnye sbb leceh.. Tapi sebab dah lama sgt kan, so tukarla..

Azian: Thanks.. hehe

Salihah said...

huuu nak tukar gak! Dah busan dah, tapi dah terlupe camne nak tuka..huhu punye la lame x berblog2 ni =_='

bellaisabel said...

cantik3...hehehehe...rajin gak najla tukar and update blog ye...heehhehhe..-munirah jeli..

Najla Shuhud said...

Leha: Mari manukar.. Sebenanrnye La dah lupa jugak tapi main try & error je.. hehe

Munir: Takdela rajin sgt tapi tula, sbb dh bosan dgn yg lama.. Tu yg kasi touch up sikit tu.. hehe

Salihah said...

hehe la, kite dah try dah tapi asyik error je..haha baiklah, akan mencoba lagik

Najla Shuhud said...

Chayok Leha!! hehe~