Hari Raya~Day 1

Yeay! Kalau tahun lepas kitorg pakai color hijau, raya tahun ni kitorg pakai tema ungu.. Ni semua idea mak aku.. Kitorg follow je.. hehe.. Kalau pakai baju ikut tema ni, bile bergamba tu nampak sweet je kan (^_^)


Lepas je solat raye, mcm bese mesti bermaaf-maafan.. Pahtu nanti dapatla duit raya satu sorg.. hehe..



Pahtu bergamba 1 family tuk dijadikan kenangan hari raya..

Ni plak gamba kitorg adik beradik

Kat bawah ni plak aksi2 sengal yg x patut dicontohi ok.. haha!

Aku yg masih lg dapat duit raya.. haha!

Lepas tu kitorg pn bertolak balik ke kampung aku kat Teluk Intan, Perak.. Pegi ziarah umah sedara mara terdekat kat sana..

Category: 6 comments

6 comments:

Ir A.Aziz said...

Wah2, ada tema siot! Mustahil family aku wat mcm nih. Family aku, yg laki, sumer pakai bj raya tahun lepas. Yg ppuan jer beli baju baru. BTW, lawa ar umah ko.

Nur Adibah said...

Aziz, mestile ade tema. Kalau tak, mcm tak best je raye. Hehe..Rmh La mmg lawo. Beso plak tu. Mcm2 binatang ade kat rumah die. Ko g r beraye rmh La..Hee..

p/s : La, aku promote ko ni..hehe..

Ir A.Aziz said...

Dibut, x best ar bertema. Aku ingat lg zaman kecik dulu, aku ngan adik2 laki aku kena pakai baju yg pattern lebih kurg sama. Ish. X best.

BTW, La x ajak pon gi umah dia... :p

Najla Shuhud said...

Aish, macam2 la korg ni.. Ala Aziz ni, mengade nak kena jemput jugak baru nak dtg.. Mehla dtg beraya umah aku.. Umah aku sentiasa terbuka untuk org dtg berkunjung.. Ko dtgla ngan Dibut.. Haha!

Nur Adibah said...

Ntah Aziz ni..Nak kene La jemput gak. Isk2..La, aku tak bole dtg dgn Aziz. Tak nk kacau daun. Nak kasi chance Aziz berkenalan dgn family ko..Lg2 Wak Shuhud. Hehe..:p

HamiWeeRAĆ© aka WeeWee said...

La! slmt ari raya~ hahaha.. mcm2 korg nih.. makin kembang la si ajis tuh, ramai org minat kat dia.. hahaha~ ajis jgn mare, gurau2 saje..