Seronok bersama~

Salam semua..

Sebenar-benarnya mood sangat malas untuk menaip tapi rasa nak kongsi cerita tu membuak-buak.. So, terpaksalah rajin nak upload gambar sikit2 buat tatapan pembaca setia blog ni.. Sebab aku tau mmg ade pembaca setia blog ni kan.. hehehe~

Ok, last week aku & the geng (member baik zaman U) ada buat plan untuk turun KL beramai-ramai bagi meraikan hari persandingan salah seorg dari geng berlapan kami iaitu Nur Fadzlin Mohd Fauzey dengan pasangannya Zulkifli Fadzlullah, kawan kitorg jugak sbnrnye.. Tapi yg boleh turun hanya 4 org jer.. Yg lain dah sibuk dgn urusan kerja & rumah tangga masing2.. huhu~

Tapi takpe, walaupun tak semua ada.. Kitorg tetap enjoy!!! Malas nak taip lebih-lebih korang tatap je la gambar kat bawah ni ye..

Jalan-jalan cari makan di Kafe Strawberry Fields

Deco yg menarik perhatian..





Semuanya lazat-lazat.. Yg penting halalan thaiiba.. hehe~






Majlis persandingan yg berlangsung di Kampung Pengantin..

Inilah dia kawan kitorg tu.. Sungguh anggun gitu..

Aktivit selepas menjamu selera.. Apa lagi, bergambo ler..



Pengantin tgh sibuk ber'photo shoot' kitorg pun apa lagi.. hahaha~



Ini adalah sesi mengambil 'berkat' ye.. kahkahkah~

Pose bebas konon-kononnye.. I loike!!

Yahaha.. this is my BFF ok.. Dua-dua pun still single & available.. hihi~

What's this??


Ya.. Itulah jawapannya.. My BFF yg dapat sambut bunga tu dengan gaya ala-ala pemain netball yg terunggul lagi professional... hahahaha~ (jgn marah ye Dibut, peace (^_<) ).. Ada seorg lelaki yg tersenyum melihat aksi kitorg ini.. haha~ Aku rasa seronok sangat bila dpt gather dgn geng2 lama.. Rasa tak puas walaupun malam tu aku boleh berborak dgn Dibut sampai pukul 3.30 pg ok.. Apa yg diborakkan??? Biarlah rahsia.. hoho~
**************Ok, The End**************
Category: 8 comments

8 comments:

Nur Adibah said...

Kahkahkah. x bole blah caption gambo kita ber2 tu. Bgs2. Good strategy!hehehehe.

NajLa ShuHuD said...

Hahaha.. Tau xpe...

Ir A.Aziz said...

Hush, aku terlepas ar wedding Zul. Dah ar aku coti ritu. Kalo x, leh plan skali. Aduih~

Nur Adibah said...

Tula ko. Kalu x, bole jmpe kan?Bolele sedut skali cerita2 best yg ko ade. hehe.

NajLa ShuHuD said...

Aku suka statement ko Diba.. Sedut citer dr Aziz.. haha!

Ntah Aziz ni.. Umah ko dh dekat kot.. Kalau tak leh jumpa.. huhu~

Nur Adibah said...

Besele aku. hehe. Ajis, La rindu kt ko tu. Kan da x dpt jumpe. kihkih =p

NajLa ShuHuD said...

Oit Dibut.. Rindula sbb dh lama tak gather.. Agaknye bila nak buat reunion dak2 bio batch kite ye..

Nur Adibah said...

Tgu next wedding batch kita la. Sape ye?Janji wat cuti sek. Kalu wknd bese2 ni, ak x dptle nk join.