Bagaimana hati anda??

Salam..

Post kali ni adalah kesinambungan daripada blog kawan saya atau nama panggilan manjanye, Wee.. Baru je lepas meluangkan masa membaca cerpen beliau.. Mmg menyentuh hati ye kawan-kawan.. Kalau nak baca sila klik link ini: Kisah sekeping hati

Kenapa tiba-tiba? Bukan apa, aku pun baru je buat post psl hati ni.. Kalau nak cerita pasal hati mmg sangat complicated.. Right?? Semua org ada mslh hati.. Bila bc post beliau, rasa tersedar sekejap.. hehe~ Wee, lepas ni bolehla jadi penulis cerpen ye? Kalau mcm aku ni jgn harapla nak jadi penulis.. Ayat tunggang langgang kot.. huhu~

Al-kisahnye, masa aku wat post yg lepas, aku tercari2 gambar sekeping hati & aku jumpa gamba ni..

Tetapi, aku tak jadi letak sbb xdo kene mengena sgt.. So aku gambarkan hati yg diceritakan oleh penulis tu lebih kurang cenggini la agaknye.. hehe~
Category: 2 comments

2 comments:

TheRebelKid/PrmpnDkwtMrh said...

err, cik najla, pembetulan, cerita tu bukan wee tulis. tapi di-copy dari blog isteri ustaz zaharuddin. ada wee letak link dia dekat bawah post tu. wee pun rasa cerita dia sangat menarik. :)

p/s: setakat tulis puisi boleh la, cerpen payah sket kot La.. hehehe^^

NajLa ShuHuD said...

Lor.. ye ke? Tak perasan plak.. Alahai, xpelah mungkin org yg bc kat blog Wee nanti perasan la kot.. hihi~