Sambungan...

Aku sbnrnye nak post citer pasal aktiviti2 BBQ kat umah aku hari sabtu lepas.. Tp nak tunggu upload gamba tu punye la lama.. mata aku skrg ni bukannye boleh bertahan lama sangat pn.. Kul 9 dah ngantuk.. huhu.. Tunggula kalau aku rasa ok & excited sgt nak upload ye.. haha


So, tuk post hari ni aku saje nak citer pasal keja aku hari ni.. Hari ni mmg penat giler memandangkan aku, Wani & Midah kena update semua dokumen2 ISO 22000:2005.. Setakat ni kitorg mmg kena apply apa yg kitorg dh bljr kat SIRIM 2 bulan yg lalu.. Nak trace balik dokumen2 yg abg2 kilang dah wat tp x difailkan.. Pahtu En.Hadi nak kitorg duduk berbincang sekali ngan consultant yg dia akan panggil tuk membincangkan hal2 yg berkaitan ngan ISO ni.. En.Hadi suh kitorg belajar & tgk cara diorg bekerja.. Bg aku, ni mmg peluang keemasan.. Jarang2 company nak bg kite sit down sama2 ngan diorg & bincang ttg isu penting mcm ni..


Aku rasa suka ngan company ni sbb semua pekerja dia baik2 pahtu langsung x layan kitorg ni mcm org luar.. Yg penting diorg mmg x kedekut ilmu & sentiasa sedia nak menolong.. Hubungan antara bos ngan pekerja pn mmg akrab.. Diorg buat mcm kawan2 je.. Satu lagi, diorg jenis suka berterus terang kecuali 2 org pekerja kilang yg x habis2 kejanye suka menyakat org.. Okla, lain kali sambung lg k.. Daa~
Category: 2 comments

2 comments:

Ahmad Syakir said...

Salam, just ingin tahu.Course food safety management ni belajar berapa bulan?

Najla Shuhud said...

@Ahmad Shakir: Salam.. sape ni eh? hehe~
Course ni bljr dlm 4 bulan.. 2bulan bljr teori, 2bulan praktikal..