BBQ @ Umah La~

Couple of weeks ago, aku wat BBQ kat umah pada hari selepas aku amik robe.. Walaupun penat lepas selesaikan amik robe, tp tetap semangat nak wat BBQ gak.. Sebenarnye aku ada ajak beberapa kawan2 terdekat & sape2 yg free.. Tp malangnye ramai yg xleh join sbb sibuk ngan hal masing2.. huhu.. So, yg ikut aku balik cuma Dibut, Nadiah Amalina & Wani..

Orang yang paling sibuk wat preparation proses cucuk mencucuk ni ialah Dibut & Nadiah.. Tgk je la gamba kat bawah ni.. Betapa khusyuk & tawaduknye diorg.. Dalam hati x sabar nak makan ni.. haha.. Masa ni la segala skill memasak diorg diuji.. Cuba korg tgk, bapak aku siap duduk sekali kat situ sbnrnye nak uji diorg la tu.. Sama ada diorg ni leh dijadikan menantu ke tak.. hehe~

Pahtu bapak aku plak sibuk menyiapkan arang tuk dibakar..

Bermula la proses manggang memanggang....


Ya tu dia orang kuat kitorg.. Org yg paling semangat sekali memanggang + makan.. haha~
Makan time! Kesimpulannye, malam tu kitorg mmg kenyang giler.. Tido pun tersenyum je.. haha~ Ok dokey sampai cni je laporan tuk aktiviti BBQ.. Daa~



Category: 2 comments

2 comments:

Ir A.Aziz said...

BEst giler BBQ. Korg wat slumber party ker?

Najla Shuhud said...

Slumber ke? Mmg best la Aziz.. Cumanye xramai yg nak join.. Kalau ko join hari tu pon xpe.. hehe~