Aku, mereka dan UIA..

Hmm.. byk menda yg aku nak cerita tp xtau nak start katne.. hehe.. Aku compilekan terus aktiviti2 aku ngan dak2 BIOTECH batch kiotrg.. Tp x termasuk FYP k.. FYP tu aku nak citer di lain post & itu adelah yg terakhir aku nak citer psl FYP.. pahni xmo ckp dah.. haha~

Sblm tu, aku nak citer.. Ms aku dok sibuk transfer gamba2 tu, aku sempatla scan xternal hd aku kat laptop Fini guna Avira.. Aku sgt terkezut sbb br aku tau yg aku ni rupenye penternak virus yg berjaya.. hoho~ Byk giler virus yg beranak penak.. Adela dlm 2303 ekor.. Fuhh.. Ish3..

1st aktiviti bersama dak Bio adalah GENTING!!!!.. haha.. best giler w'pun x ramai yg dpt ikut.. Aku maleh nak citer njg korg tgkla coretan & karangan begamba Wee & Aziz ni.. Wah, aku dah promote blog diorg.. hehe..

Minggu lepas adelah minggu kekalutan kitorg present FYP.. lepas hbs je present semua benda, Leha ade wat mkn2 tuk meraikan kejayaan masing2.. Aku, Fini, Dibut, Zetie & Ainna 1 keta.. Kitorg org pertama yg sampai.. tunggu2 punye tunggu dlm 1 jam gakla baru leh bertolak. Set2 Aziz ni ha yg lambat.. huhu.. Tp yg peliknye, tetiba kitorg ketinggalan mase konvoi tu.. Seb baik aku dpt kejar balik.. Pas makan2 Mak Leha menyampaikan amanat, kata2 & nasehat kat kitorg... Time tu agak sebak gak la.. huhu..



























Sepanjang minggu2 terakhir tu, ramai je yg ajak kuar makan.. Bukan pe, nantikan dah usah nak jumpa.. So nak habiskan mase bersama je.. Lokasi jalan2 cari makan itorg adelah di Look Out Point Western Food Restaurant (kalau x silap akula nama tmpt tu) kat Ampang, Restoran Seri Niara kat Ulu Yam & lokasi bese, kat kubur.. Western food kat Ampang tu bese2 je.. Air ice lemon tea yg aku pesan punyela masam.. Teh o Diba lak kelat giler.. Seb baik view kat ctu cantek.. kalau x, mmg x berbaloi lgsg.. huhu.. Malam tu aku, HAlem, Dibut, Ida, Shikin & Nadia menikmati pemandangan KL yg diterangi lampu2 yg indah.. Ngan angin sepoi2 bahase.. mmg best!..






n



Hari selase hari tu, si Simma & Una ajak makan kat cafe Maryam.. Wat pertama kalinye aku jejakkan kaki kat cafe Maryam setlh 4 thun hidup berjiran.. Agak memalukan gak la.. hoho~



Malam tu pulak, aku, Simma, Diba, Una & Epa gi bergamba di sekitar UIA.. Kitorg wat keja agak gila2 mlm tu.. haha Dah bosan bergamba, kitorg pn gi Danau cuci mata.. Tgh jln2 tu tetiba kitorg ternampak t-shirt comel.. dan secara x sengajanye kitorg terbeli t-shirt tu.. haha.. nak tau apa t-shirt tu? marilah kite tgk sama2.. hehe




















































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































Category: 4 comments

4 comments:

PrincessLiJo said...
This comment has been removed by the author.
PrincessLiJo said...

waa..I am d 1st to give a comment..yeeehaaaa!

rajin2 update ye la..Thanx 4 d moments =p..

Ir A.Aziz said...

Jauh bebenor pon nak komen nyer. Kena scroll downnnnnn samapi bawah. Hahaha!

Bagus2! Dah tuka ke blogger. Update la selalu yer. Pastu, tambah ler chat box ker aper kat tepi tuh. Kalo nak cari template lawa2, ko google jer "xml blogger template".

Najla Shuhud said...

@Aziz: Yela2.. Aku ni kan pendatang baru.. Still fresh & x reti sgt nak guna camne.. Thanx 4 da tips.. Nanti aku xplore lg..