Anak Angkat..

Salam...

Anak angkat? Aku tak tau nape suatu hari hati tu terdetik nak ambek anak angkat.. Tiba2 buat plan kalau sekiranye atau telah ditakdirkan aku tak kawen or lambat sgt kawen.. hahaha


Lepas tu gelak sendiri & terfikir mcm manalah tiba-tiba aku boleh terfikir benda ni.. Lepas tu fikir balik, apa salahnya kan? Siap plan nak ambek anak angkat baby lg... So bila jaga dr kecik senang sikit.. hahaha.. gelak lg..
Category: 3 comments

3 comments:

azian azman said...

akak!!!!i do think the same thing as you..nak amek anak angkat..huehuehue:P

NajLa ShuHuD said...

Kan?.. Rase mcm best je dpt jage baby.. sbb nak tunggu anak sendiri mcm lmbt je lg.. hahaha

nur cahaya said...

Orang pon rase macam nak ambik anak angkat gak...ye lor nak tunggu bakal En. Suami muncul ni tak tau la bila nak muncul nyer....ader si comel ni..best la gak hidup...he3....